Piese de Adrian Lustig

Clinica
Satiră la adresa celor care mimează nebunia pentru a nu fi pedepsiți pentru faptele lor. Ca să scape de urmărirea procuraturii, un bancher alege o clinică particulară de bolnavi mintali. Aici se întâlnește cu fostul boxer scăpătat Narcis Pasare și cu actorul Raul Dragobete obsedat de personajele lui Shakespeare. Toți sunt sub îngrijirea psihiatrului Violeta, o tânără sexy și ambițioasă.
Nepotu'
Plecat să-şi încerce norocul la Hollywood, un actor se întoarce în România unde îşi vizitează bătrâna mătuşă, cea care l-a crescut ca o mamă. Aceasta este o fostă activistă a CC al PCR, plină de nostalgii comuniste, greu adaptată la noua condiţie, dar care totuşi se descurcă. Deși încearcă să o convingă că el e bine, în fapt e dependent de droguri. Mai mullt, iubita din America pe care o sună ca să-i comunice că a ajuns cu bine este, aflăm noi odată cu mătuşa, un bărbat mai în vîrstă căruia el i-a cedat în schimbul unei existenţe asigurate în ţara visată.
Poker
O satiră la adresa politicienilor din România, o radiografie acidă a tranziției românesti care nu se mai încheie. O partidă de poker la care participă politicianul corupt, afaceristul murdar și medicul talentat rătăcit printre comisioane și silicoane, așteptând să îl învingă pe Marcel pe care îl urăsc.

vezi toate stirile despre Adrian Lustig


Optiuni vizualizare

Biografie Adrian Lustig 

+5 5voturi

Adrian Lustig

Adrian Lustig s-a nascut la data de in Bucuresti, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Adrian Lustig

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele