Piese de Alexandr Ghelman

Da sau nu
O ședință a unei organizații de partid de pe un șantier, prilejuită de faptul ca o echipă fruntașă de muncitori a refuzat primele de premiere, deschide o discuție despre practicile de conducere social-politică, despre încrederea în om. Muncitorii refuză prima și din dorința de a demasca adevărata realitate de pe șantier, nu cea poleită din raportările oficiale.
Doi pe o bancă
Vera se află după o căsnicie eșuată și, într-o seară, este agățată în parc de un bărbat cu care are o aventură de o noapte. După un an se reîntâlnesc din nou aparent întâmplător. De fapt, Vera este cea care a provocat reîntâlnirea pentru că speră că acest bărbat ar putea fi o nouă șansă la fericire pentru ea. La început între ei se spun multe minciuni, dar treptat se ajunge la adevăr.
Între patru ochi
O dureroasă radiografie a unui cuplu compromis ai cărui protagoniști exprimă o bogată gamă de nuanțe și stări sufletești contradictorii, osciland tulburator între negare și vinovăție, între reproș și recunoaștere a erorilor de o viață, între iubire, pasiune și trădare.

Optiuni vizualizare

Biografie Alexandr Ghelman 

+2 2voturi

Alexandr Ghelman

Alexandr Ghelman s-a nascut la data de 21 decembrie 1960 in , Ucraina.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Alexandr Ghelman

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele