Piese de Alexandra Felseghi

3 Milioane
Textul schimbă perspectiva obişnuită asupra temei – de a face cunoscut universul LGBT – şi oferă spaţiu de (auto)prezentare cîtorva dintre cele aproape trei milioane de persoane care susţin modificarea Constituţiei.
Eat me
Despre normele de frumuseţe în societate, cu stigmatizarea celor care sunt în afara lor și obsesia maladivă pentru alimentaţia bio în condiţiile dezvăluirilor, obiective sau supralicitate, despre nocivitatea mâncării convenţionale.
Haute Cuisine Text disponibil online
Piesă non-verbală în care cele două personaje interpretează o parabolă despre devenirea unui cuplu ca familie, într-un paralelism cu pregătirea mâncării în bucătărie.
Nu vorbim despre asta
Construită dintr-o serie de interviuri, piesa face referire la o generaţie tânără care a căutat să îşi cunoască identitatea şi să înţeleagă lumea din jur în ciuda rapidităţii cu care aceasta se schimbă, având marele handicap al unei comunicări deficitare din partea adulţilor care ar fi trebuit să o călăuzească, dar şi al unei informări insuficiente şi adesea trunchiate, din surse mai puţin legitime. - Răzvan Rocaş

Optiuni vizualizare

Biografie Alexandra Felseghi 

-1 1vot

Alexandra Felseghi

Alexandra Felseghi s-a nascut la data de in Bucuresti, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Alexandra Felseghi

Discutii:

propune tema de discutie

  • Guest - Buna ziua, sunt actrita cu aptitudini fizice si sunt   
    Buna ziua, sunt actrita cu aptitudini fizice si sunt interesata alaturi de un alt coleg de scenariul de teatru non-verbal al Alexandrei Faseghi "Haute cuisine". As avea nevoie de o adresa de contact al Alexandrei pentru a afla detaliile in ceea ce privesc drepturile de autor deoarece am dori sa propunem un proiect artistic la AFCN. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Fatma Mohamed

  Aminteste-ti datele mele