Piese de Alexandru Popa

All inclusive
Familia Margaretei și a lui Maurice se află în praful destrămării conjugale. Fata lor, Adele, studentă la actorie anunță că este gravidă fiind îndrăgostită de profesorul ei, Vincent. Peste toate, tatăl este îndrăgostit de Monique care se dovedește a fi sora lui Vincent.
Cine iubeşte plăteşte
Un bărbat, două femei şi trei poveşti contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile şi relații multiple. O comedie inteligentă în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt ce par, iar iubirea nu mai e ce-a fost.
Efecte colaterale
Poveștile a trei cupluri care trec printr-o criză.
GiGel
Monologul folosește drept pretext date din biografia interpretului Gheorghe Ifrim pentru a țese inspirat un text cu umor savuros, dar și sensibil în omagierea marilor noștri actori care au dat și dau valoare actului teatral. - Ileana Lucaciu
Numitorul comun
„M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constanța, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă glossy și să scriu un text despre un interviu de angajare” (Alexandru Popa)
Secretul fericirii
Doi prieteni sunt prinşi într-o afacere ilegală și descoperă că doar unul dintre ei poate ieşi la liman din toată treaba.
Și cine nu iubește?
Despre formarea legăturilor umane, indiferent că este vorba despre o relaţie amoroasă sau despre o conexiune amicală, cât şi despre complicaţiile imprevizibile care pot apărea oricând.

Optiuni vizualizare

Biografie Alexandru Popa 

0 0voturi

Alexandru Popa

Alexandru Popa s-a nascut la data de in , Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Alexandru Popa

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele