Piese de Andreea Chindriş

And the Winner Is... Text disponibil online
Două prietene răspund unui anunţ imobiliar, unde un bărbat nu pretinde bani pentru ca fetele să locuiască la el în apartament, ci „servicii”.
București 41 – Tur Retur
Un tur prin istorie, despre mișcarea legionară, prefațat de o întâlnire peste timp a personajelor Winston Churchill, Nae Ionescu, contesa Waldeck – corespondent la București în 1941 pentru “Newsweek”, persoană cu o bogată biografie, Mihail Sebastian.
Cinci minute de glorie Text disponibil online
Anunţul "Căutăm tinere talente pe care să le susţinem şi promovăm în această perioadă de criză mondială” aduce în acelaşi loc două femei şi trei bărbaţi, care vor să fie cunoscuţi pe domeniul pe care activează: pictură, literatură, dans, actorie, domenii pe care le abordează la nivel de amator. Ceea ce nu ştiu aceştia e faptul că totul e un reality-show, iar ei vor fi urmăriţi în propriul lor mediu, acasă, unde fiecare ascunde un secret. Conducătorul jocului îi manipulează şi le schimbă opţiunile, arătând că ei sunt, de fapt, interesaţi doar de posibilitatea de a deveni vedete peste noapte.
Veronica nu se hotărăşte Text disponibil online

vezi toate stirile despre Andreea Chindriş


Optiuni vizualizare

Biografie Andreea Chindriş 

+31 37voturi

Andreea Chindriş

Andreea Chindriş s-a nascut la data de 19 august 1985 in Craiova, Romania.

Nascuta la Craiova, dar traieste mai mult in Maramures. Urmeaza cursurile Colegiului National "Elena Cuza", Craiova, apoi Facultatea de Litere, in cadrul UBB, Cluj-Napoca. In prezent studenta in anul 3 la Facultatea de Teatru si Film, sectia Teatrologie si masteranda in cadrul aceleasi facultati, modulul Studii de Teatru si Film.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Andreea Chindriş

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele