Piese de Anna Ziegler

A Delicate Ship
Sarah and Sam are lovers. But when Sarah’s best friend Nate shows up uninvited on Christmas Eve, she’s forced to make a choice that she will carry the rest of her life. A comic drama about realizing the meaning of a moment in hindsight, A DELICATE SHIP explores the loss that paves the way on the journey of growing.
Another Way Home
The play follows the Nadelman family as parents Philip and Lillian visit Joey, their puzzling, hard- to-handle son at summer camp in Maine. After greeting his parents with even more hostility than usual, Joey disappears. In the search for their son, Philip and Lillian expose the truth of their own relationship and the full Nadelman family portrait becomes developed. A play about marriage and family and coming to accept what we can’t fix or don’t understand.
Best Friends Forever
O cronică despre adolescența la fete, când atributele creșterii și dezvoltării devin și arme. Lauren și Eliza sunt cele mai bune prietene care intră în pubertate în perioade diferite, iar schimbările lor fizice și psihice, descoperirea sexualității, le separă iremediabil.
Boy
Inspired by a true story, BOY explores the complicated terrain of trying to find love in a new body, and the inextricable bonds between doctor and patient–creator and creation.
Dov and Ali
Într-o școală din Detroit, se derulează povestea dintre un profesor și un student. Unul este evreu religios și altul musulman. Într-un fel sunt prieteni, dar se confruntă mereu în lupta lor de a trăi după regulile pe care le fac chiar ei atunci când trebuie să facă față dezamăgirilor.
Evening All Afternoon
We meet a yearning Latina teen and her housekeeper mother who has never gotten over a lost love.
Everything You Have
Chinezul Mike, șofer de taxi, îl agresează pe fiul lui Lars și al Lucreției (un cuplu de americani-suedezi) care decid să își facă dreptate. O piesă despre dragoste, vină și pierderi.
First Kiss
In The Same Room
O tânără femeie luptă cu viaț ași cu dragostea în era întâlnirilor pe Internet și a relațiilor la distanță.
Life Science
Patru adolesceți din Washington DC se luptă să-și găsească identitatea pe fundalul unei lumi care este în permanentă schimbare, o lume pe care nu o înțeleg pe deplin.
Novel
O femeie rămasă vaduvă recent participă la o conferință de afaceri în Baltimore unde se așteaptă să petreacă momente anoste și să poarte discuții interminabile despre micile publicații americane. Dar, în aceeași clădire, descoperă o conferință ieșită din tipare și imaginația ei devine scânteietore, plină de noi idei.
Photograph 51
Piesa explorează rolul avut de relațiile dintre oameni în descoperirea structurii ADN-ului. Căci a cunoaște aceasta structură e sinonim cu a cunoaște sectretul vieții. În acest proces a fost implicată o savantă, Rosalind Franklin, ale cărei idei au fost uzurpate de Watson și Crick. Piesa își ia numele de la a 51-a fotografie pe care savanta a facut-o în timpul cercatărilor sale.
The Minotaur
O adaptare a mitului în care Tezeu, cu ajutorul Ariadnei, omoară Minotaurul și o fuge împreună cu aceasta din Creta spre un viitor incert. Mitul este adus într-un prezent în care Ariadna visează ca nunta ei cu tezeu să fie anunțată în New York Times și să fie derulată în prezența unui cor format din rabini, preoți și avocați care vorbesc despre dragoste, greșeli și iertare.
To Be Fair
La bordul unei nave de linie, doi adolescenți, Mike și Jim, se împrietenesc cu Laurel, o femeie misterioasă de vârstă mijlocie, care înainte de a dispărea din viața lor îi învață lucruri importante despre prietenie.
Variations on a Theme
Joshua și Aprilie se căsătoresc de tineri și, după puțin timp, mariajul lor se strică. N și K sunt de vârstă mijlocie și îi sfătuiesc pe cei doi să se autodescopere și să facă față situției generate de dragostea lor pierdută. Realizăm astfel cât de puțin ne cunoaștem unii pe alții, ce ușor e să pierdem pe cineva, cât de mult ne agățăm de dragoste – lucruri care deseori ne aduc foarte multă tristețe.

Optiuni vizualizare

Biografie Anna Ziegler 

0 0voturi

Anna Ziegler

Anna Ziegler s-a nascut la data de in , SUA.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Anna Ziegler

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele