Piese de Armand Salacrou

Il fu Mattia Pascal
Mattia Pascal, un om slab și visător, se căsătorește cu o femeie tânără și este tiranizată de mama ei care, într-un timp scurt, reușește să-i facă soția ostilă față de el. Când mama sa moare, iar Pascal se trezește dintr-odată cu câteva sute de lire pe care le-a lăsat mama lui. Merge la Montecarlo și câștigă o mare avere în câteva ore. Se întoarce în țara sa, dar află că trupul unuicerșetor a fost confundat cu el și a fost îngropat.
Omul de nicăieri (L'Homme de nulle part)
Mathias is a dreamer manipulated by his greedy wife and her mother. He has no skills other than hunting butterflies, but gets a job as librarian. By accident, he wins a huge sum at a gambling casino, and returns home only to discover that his wife and mother-in-law have arranged a funeral procession for him. Mathias assumes a new identity, takes off for Rome and falls in love.
Frumusețea Diavolului (La Beauté Du Diable)
Profesorul Henri Faust, un alchimist bătrân, este deziluzionat că după 50 de ani căutări tot nu are habar despre adevăratele secrete ale naturii. Vechea sa cunoștință Mefisto, servitor al lui Lucifer, își face apariția și îi oferă tinerețe și o viață nouă. Odată cu tinerețea, interesul lui Faust nu mai este atras de știință ci de femei..

Optiuni vizualizare

Biografie Armand Salacrou 

0 0voturi

Armand Salacrou

Armand Salacrou s-a nascut la data de 9 august 1899 in Rouen, Franta.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Armand Salacrou

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele