Piese de Chris Simion

7 blesteme… cerute, făcute și legate
Șapte ritualuri înșirate într-o poveste frumos cizelată. Baba Chiva este o bătrână care știe să tămăduiască prin descântec, să facă farmece pentru ursită, noroc și cununii. O fată încearcă să-și lege iubitul prin farmece, un tânăr frumușel după care aleargă muierile din sat.
Aproape totul din viaţa mea
Despre curaj şi blazare, despre acţiune şi laşitate, despre alegere. Despre două feluri de oameni: cei care ştiu să pună punct când o relaţie s-a consumat şi ceilalţi care aleg să pună sute de virgule, plângând că nu văd soarele în timp ce ţin ochii închişi.
Ce ne spunem când nu ne vorbim
Fără nicio explicaţie, în urma unui dignostic fatal, o femeie îşi abandonează iubitul, părinţii, prietenii. După doi ani, îşi reface analizele, constată că e sănătoasă și revine în lumea din care plecase fără însă să mai poată să se conecteze la ea. Singurul lucru care îi rămâne este regăsirea de sine și Dumnezeu.
Prestez servicii artistice
Textul are la bază conflictul dintre generaţiile de actori, unii care vor să joace teatru ca pe vremea lui Nottara, alţii care vor să abordeze teatrul modern.

Optiuni vizualizare

Biografie Chris Simion 

+3 3voturi

Chris Simion

Chris Simion s-a nascut la data de in , Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Chris Simion

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele