Piese de Cristian Popescu

Telefonul din colțul străzii
Textul este inspirat, întru totul, din lumea scrierilor lui Cristian Popescu și și-a propus să ofere adolescenților spectatori posibilitatea descoperirii acestei lumi aparte și unice create de Popescu în volumul său Cuvânt înainte (publicat în 1988). Îmbinând teatrul, dansul și fotografia, Telefonul din colțul străzii inițiază tânărul public bucureștean atât în înțelegerea importanței rolului scriitorului Cristian Popescu în istoria literaturii române, cât și în descoperirea și înțelegerea unui alt tip de manifestare culturală – un spectacol de teatru-dans de tip performance.
Un tramvai numit Popescu
O culegere de texte care pornește de la dorința autorului : „Totdeauna mi-am dorit sa-mi cumpar ultimul model de tramvai 26 ca să-mi plimb familia cu el și să mă vadă toți vecinii.” O plimbare cu tramvaiul care da prilejul de a-i cunoaște pe membrii familiei și pe autor.

Optiuni vizualizare

Biografie Cristian Popescu 

+1 1vot

Cristian Popescu

Cristian Popescu s-a nascut la data de 1 iunie 1959 in Bucuresti, Romania.

Cristian Popescu - un clasic al generatiei '90, un scriitor pe care Ioan Es. Pop, Daniel Banulescu, Gabriel Stanescu, Lucian Vasilescu sau Marius Oprea l-au vazut ca pe un lider al generatiei lor.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Cristian Popescu

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele