Piese de Cristiana Keresztes

ferma animalelor Fragment disponibil online
Lumea-ntr-o ureche Text disponibil online
Masa cu clasa Text disponibil online
Paradiso Perduto Text disponibil online
Lucia se intoarce în ţară, in concediu, pentru prima oară după 10 ani. Urmează să locuiască la prietena ei din copilărie, Felicia, cu care a menţinut legătura. Aici, are surpriza să o găsească pe aceasta într-o stare mai puţin bună decât se aştepta. Prietenul tocmai a părăsit-o, golindu-i apartamentul de mobilier, din cauză că fata nu şi-a revenit după moartea iubitului anterior. În zilele pe care le vor petrece împreună, Lucia încearcă să o trezească la viaţă pe prietena ei propunându-i ca loc de muncă un club de noapte (Paradiso Perduto) la care a lucrat şi ea. Dar, deşi pornesc de la amintiri comune şi au la bază buna lor comunicare la distanţă, cele două descoperă că au crescut destul de diferit; însă nu total diferit.
parfum de viata pe-un tractor Text disponibil online
Monodrama vorbeşte despre un om deosebit - omul fericit; poate părea nebun, totuşi nu este… poate părea normal; oare cum este de fapt? Acest personaj (nu întâmplător) anonim îşi deschide sufletul cu uşurinţă şi seninătate, în faţa unor străini –spectatorii- pe care, însă, pare să-i cunoască îndeaproape; îi descoperim puritatea, simplitatea şi intuiţia specifice unui copil, care se explică ca demenţă la această femeie trecută deja prin viaţă; dar de ce proclamăm, de fapt, nebunia, când acest om obişnuit îşi trăieşte modesta viaţă în cel mai onorabil mod, preţuind fiecare clipă, împărtăşind bucuria de a trăi cu oricine e dispus s-o primească şi iubind necondiţionat? Care e, de fapt, nebunul aici?
Pentru ca e la moda sa suferi Text disponibil online
Soap Opera Text disponibil online
Viața unei familii obișnuite în care mama își petrece majoritatea timpului vizionând telenovele la televizor, timp în care familia se destramă, căci fiica ei dorește să plece cu prietenul ei în Italia, iar fratele ei este cîutat de poliție pentru asasinarea cu sadism a unui copil de 10 ani.
Umbra Fragment disponibil online

vezi toate stirile despre Cristiana Keresztes


Optiuni vizualizare

Biografie Cristiana Keresztes 

+12 12voturi

Cristiana Keresztes

Cristiana Keresztes s-a nascut la data de 25 ianuarie 1987 in Brasov, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Cristiana Keresztes

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele