Piese de Diana Vlase

Anunţ: Vând Femei!
Personajul principal, Ana, este o fată sedusă de Andrei, cel care apoi o vinde, folosindu-se de un alias nu doar pentru a se proteja, ci pentru a câștiga încrederea viitoarei sale victime. Fără să știe unde se află, Ana se trezește sub supravegherea unei străine, Marta, care nu îi spune decât că nu o poate lăsa să plece, dar că vrea să îi fie prietenă. Contemporaneitatea piesei rezultă clar din realismul său evident, prin tratarea unui subiect ancorat puternic în cotidian.
Josephine, încă o târfă tristă
Povestea unei prostituate, a unei femei care a ales să vândă plăcere, din simpla idee că așa poate va găsi fericirea.
Mi-e frică mamă!
Tudor este de 5 ani închis într-orbiri cu un spital de psihiatrie și are converații cu Olimpius, rodul imaginației sale. Paradoxal, prietenul său este cel care îl ferește de întunericul din seara tragică în care, copil fiind, Tudor și-a pierdut părinții într-un accident de mașină. Iubita sa, Elena Voicu, este asistentă și este cea care are grijă de el. Aparent povestea unui nebun, piesa este povestea viselor, a fantasmelor și a nebuloaselor ce trăiesc în universul ideilor noastre.
Tango
Personajele piesei sunt: o femeie care se refugiază în băutură pentru a scuza un soț absent, un frate persecutat constant de lumea în care trăiește, doar pentru că a ales să fie "altfel" și un bărbat care se ascunde în spatele soției lui pentru a nu se descoperi așa cum este cu adevărat. Ei trăiesc o dramă, punctul culminant fiind atins odată cu momentul în care Fratele cedează și hotărăște să-i spună Ei adevărul: că îl iubește pe El și că de un an de zile cei doi îi planifică moartea.

Optiuni vizualizare

Biografie Diana Vlase 

+10 10voturi

Diana Vlase

Diana Vlase s-a nascut la data de in Bucuresti, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Diana Vlase

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele