Piese de Dragoș Galgoțiu

Casanova
După Memoriile lui J. Casanova de Seingalt. Imaginea excentrică a unui secol extrem de frivol în toată Europa, cu personaje ilustre, cu gloria și cu decadența sa.
Kafka. 5 vise
“Scenariul teatral” alcătuit de Dragoș Galgoțiu se inspiră, i-a drept pretext celebrul roman “Procesul”, nuvela “Metamorfoza”, povestirile - “O dare de seamă pentru o Academie”, “Verdictul”, “Colonia penitenciară” și evită romanul de referință “Castelul”. “5 vise” din titlu indică de fapt, cele cinci surse ale scenariului care nu sunt vise la propiu, ci imagini diforme ale realității. - Ileana Lucaciu
La dolce vita
Cele mai frumoase momente din spectacole de operetă şi musical care au făcut istorie: „Contesa Maritza", ,,Silvia" şi ,,Prinţesa Circului" de Emmerich Kálmán, „Secretul lui Marco Polo" de Francis López, ,,Liliacul" de Johann Strauss-fiul, precum şi melodii din musicalurile „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, ,,Mizerabilii" de Claude Michel Schönberg, ,,Jesus Christ Superstar" de Steve Balsamo, ,,Notre Dame de Paris" de Riccardo Cocciante şi „Apocalipsa iubirii” de Ernest Fazekas.

Optiuni vizualizare

Biografie Dragoș Galgoțiu 

0 0voturi

Dragoș Galgoțiu

Dragoș Galgoțiu s-a nascut la data de 14 septembrie 1956 in , Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Dragoș Galgoțiu

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele