Piese de Eric Bogosian

(Cu)Cuieînfrunte
Un drogat, un boschetar, un retardat, un actor de mâna a doua etc. îşi spun oful cu o scârbă care trădează multă însingurare şi multă furie. Dar, mai ales, rătăcire într-o lume ferchezuită sub semnul politicii şi al plăcerii de-o clipă. O succesiune de monoloage exasperante, enervante, amuzante, bizare sau sărite de pe fix ale celor mai marginale şi marginalizate personaje care se puteau găsi în subsolul societăţii româneşti de azi.
Drinking in America
Humpty Dumpty Fragment disponibil online
Cinci prieteni se reunesc pentru o vacanță la munte unde o serie de evenimente neprevăzute îi duc la o prăpastie de la marginea lumii.
Natural Born Fuckers
Plex
E frig în viețile noastre, e sărăcie, e multă minciună, dezbinare, răutate, inconsecvență, și toate angrenate în lupta pentru supraviețuire la cote înalte. Disperarea poartă rictusul dezamăgirii.
Pounding Nails in the Floor with My Forehead
A play that aims scorching social commentary at the contemporary urban and suburban scene. From subway panhandlers to barbecue-crazed millionaires. The play reveals the hidden humor, fear, hypocrisy and rage of Americans - including, for the first time, a hyperaggressive standup comic.
Sex, Drugs, Rock and Roll
După ce a fost dependent de droguri de la 20 de ani și a reușește să scape de această dependență, un rocker între două vârstecunoaște o ascensiune puternică ajunge manager, la o casă de discuri. Este dat afară din acest post şi decade violent. Începe o revoltă surdă împotriva sistemului şi este închis, ajungând boschetar.
SNAP
Visul american e vis doar la televizor. Toată feeria aceasta ia, în realitate, chipul unei goane după libertate, al unor competiţii cu nişte imagini perfecte, care vând şi se vând. Televiziunile nu sunt o oglindă a societăţii, ci o închipuire a ei şi se încăpăţânează să-i mintă pe cei care încă le mai urmăresc sperând ca, într-o zi, să se trezească în societatea ideală, mâncând hamburger fără să se îngraşe. Despre societate în general, despre tendinţa stupidă de a ne raporta la vieţile ideale surprinse de câteva camere de filmat HD.
Suburbia
Talk Radio
It centers around Barry Champlain, a Cleveland-area shock jock, on the eve of his radio show's national syndication.
Paharul (The glass) Text disponibil online
The Orphans
Trezeşte-te. Miroase cafeaua (Wake up and smell the coffee)
Un recital teatral incendiar croit pe modelul unui stand-up comedy. O viziune grotesca și acidă despre visurile, credințele și dorințele noastre, impregnate de ipocrizia consumismului globalizant.

vezi toate stirile despre Eric Bogosian


Optiuni vizualizare

Biografie Eric Bogosian 

+1 3voturi

Eric Bogosian

Eric Bogosian s-a nascut la data de 24 aprilie 1953 in Woburn, SUA.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Eric Bogosian

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele