Piese de Ernesto Caballero

Auto
patru personaje, surprinse intr-un moment aflat la limita dintre viata si moarte, atunci cand clipa adevarurilor si a destainuirilor veridice soseste…Ce poate ascunde sufletul uman? Suntem purtatorii unor secrete ce nu pot fi dezvaluite? Poate declansa cineva actiunea de autodevoalare a gandurilor umane? Autoportrete, autoanalizare sau doar un banal accident …auto?... (Horatiu Mihaiu)
On The Rock
The year is 1937. In a hotel in Gibraltar, special correspondent for The Times newspaper in Spain, Kim Philby, meets his old friend Guy Burgess. Both young men are agents of the Soviet Secret Service. Guy must entrust Philby with a very special mission that could bring about a swift end to the Spanish civil war.
Un bust pentru fiecare corp (Un busto al cuerpo)
Sânii sunt mândria și bucuria femeilor. Dar ce se întâmplă dacă nu ești fericită cu ceea ce ai? Trei femei - Cristina 1de 40 de ani, Cristina 2 de 30 de ani și Cristina 3 de 20 de ani fiica celui dintâi - nu se hotărăsc să stabilească care este forma și mărimea care ar face o fericită o femeie modernă. Fiecare are o altă mărime și formă a bustului, precum și atitudini diferite referitoare la chirurgia sânilor.

Optiuni vizualizare

Biografie Ernesto Caballero 

+1 1vot

Ernesto Caballero

Ernesto Caballero s-a nascut la data de 1957 in Madrid, Spania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Ernesto Caballero

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele