Piese de Gabriel Pintilei

Aleea soarelui
Un text dramatic inspirat de romanul omonim al lui Thomas Brussig, conturând un micro-nivers adolescentin. Aleea Soarelui este numele purtat de o stradă berlineză despărţită în două de construirea Zidului. Şi aici, există tineri care merg la şcoală, râd, glumesc, filosofează şi... se iubesc.
Bifat
Piesa prezintă o zi din viața unei familii românești obișnuite. O familie care, sub presiunea schimbărilor sociale și sub apăsarea crizei financiare începe să se destrame. Părinții nu mai reușesc să întrețină familia și să comunice cu copiii lor, iar aceștia se confruntă cu probleme specifice vârstei, probleme relevate cu o sinceritate brutală într-o discuție de către copilul cel mic al familiei.
Elevator Fragment disponibil online
În dorința lor de a se izola de lume, doi tineri - un băiat şi o fată - intră în liftul de marfă al unei fabrici părăsite de la marginea oraşului, ca să facă dragoste şi rămân blocaţi acolo. Fără mâncare, apă, fără nimeni în jur care să-i audă şi fără semnal la telefonul mobil, aventura lor se transformă din una superficială, în una profundă şi dureroasă.

vezi toate stirile despre Gabriel Pintilei


Optiuni vizualizare

Biografie Gabriel Pintilei 

+2 2voturi

Gabriel Pintilei

Gabriel Pintilei s-a nascut la data de 30 iunie 1978 in Dorohoi, Romania.

Scenarist si actor.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Gabriel Pintilei

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele