Piese de Hall Caine

The Eternal City
The play sets a complex intrigue alight in a Pope-dominated Rome: a republic is founded, partly because of the moral rectitude of the Pope's Christ-like biological son, etc. Though the main action is a contemporary reworking of the 1848 Roman revolution, there is a coda set in a Utopian Roman Republic of 1950, whose civic charter is the Lord's Prayer.
The Good Old Times
The Iron Hand
The Isle of Boy: A Comedy
Acțiunea se petrece pe o insulă colonizată de Imperiul Britanic, în cercul politic al Guvernatorului și al familiei acestuia.
The Madhi: or Love and Race
The play depicts a Near-Future uprising in Morocco at the behest of the eponymous leader of the faithful.
The Prime Minister
Un previzibil război se declanșează între marile puteri ale Europei. Acțiunea se petrece în Downing Street 10 și îl are ca eroi principali pe Primul Ministru al Marii Britanii, fiica unui doctor german din Soho care, sub o falsă identitate pătrunde în reședința acestuia cu scopul de a-l anihila, pentru binele patriei sale. Dar, odată ajunsă aici, ura sa se transformă în dragoste și ajunge să se sacrifice și să îl salveze pe el.
The Prophet
La Khedivial Club câțiva cetățeni și ofițeri britanici ai armatei incartiruite în Cairo asistă la o reconstituire a bătăliei de la Omdurman de către soldații egipteni.

Optiuni vizualizare

Biografie Hall Caine 

0 0voturi

Hall Caine

Hall Caine s-a nascut la data de 14 mai 1853 in Runcorn, Cheshire, Marea Britanie.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Hall Caine

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele