Piese de Jacob şi Wilhelm Grimm

Albă ca Zăpada
Apa vie
Printzul Mic şi Printzesa Bună se iubesc, Regele e salvat cu Apa vie şi Pajii din ţinuturi străine seamănă cu minionii cei iubiţi de la Pixar.
Croitoraşul cel viteaz
Figura principală din poveste este un croitor sărac, a cărui păţanie începe când ungea felia de pâine cu magiun. Supărat pe muştele care nu-l lasă să mănânce liniştit, cu un prosop omoară dintr-o lovitură şapte muşte. Încântat de fapta lui, coase pe brâu propoziţia "Şapte dintr-o lovitură". Această înscripţie îi va aduce o faimă şi o bogăţie neaşteptată. Se va întâlni cu un urias, cu care se va lua la întrecere. Va ieşi de fiecare dată învingător. Apoi, se va angaja în armata regală, va avea o serie de peripeţii, dar, în finl, va ajunge în să se însoare cu fata împăratului.
Muzicanţii din Bremen (Die Bremer Stadtmusikanten)
In the story a donkey, a dog, a cat, and a rooster, all past their prime years in life and usefulness on their respective farms, were soon to be discarded or mistreated by their masters. One by one they leave their homes and set out together. They decide to go to Bremen, known for its freedom, to live without owners and become musicians there.
Hansel und Gretel
Hansel și Gretel sunt părăsiți de tatăl lor în pădure și atrași in casa uneivrăjitoare rele pe care, în cele din urmă o vor distruge.

Optiuni vizualizare

Biografie Jacob şi Wilhelm Grimm 

+1 1vot

Jacob şi Wilhelm Grimm

Jacob şi Wilhelm Grimm s-a nascut la data de in , Germania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Jacob şi Wilhelm Grimm

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele