Piese de Lolita Pille

Bubble Gum
Manon, o Cenușereasă a zilelor noastre, este chelneriță într-o cârciumă de provincie. Este drăguță, plictisită de viața sa și dornică să scape de rutină. Ea visează la lumea fotomodelelor, a stelelor de cinema. Pleacă la Paris și, cu o rochie de împrumut merge la o serată unde îl întâlnește pe Derek, un miliar care își împarte viața între droguri, alcool și orgii. Această întâlnire va fi de rău augur pentru ea…
Crépuscule Ville
Bine ați venit la Clair-Monde! Aici, undeva, în viitorul apropiat, sub un strat gros de nori și ceață, trăiesc cetățenii unui oras ideal unde va fi interzis pentru binele dvs. orice v-ar putea răni: implanturi bancare în epiderma dvs. care să controleze cheltuielile, o brigadă de intervenție împotriva sinucidere monitorizează episoade depresive, cei care vă plac sexual apar pe un ecran manual portabil, drogurile sunt disponibile gratuit, aveți dreptul aproape la eternitate. Dacă nu vrei să fii fericit, atunci aveți posibilitatea de a alege: traiul la marginea orașului, datorii bancare,obezi, perverți. "Cu Clair-Monde fericirea nu mai este un vis."
Hell
Textul este o suită de descrieri ale nopților celor bogați. O fată bogată este și Hell, o minoră pe care nici măcar nu o cheama Hell, ci Elle, dar care s-a gândit că "Hell" ar exprima mai bine starea în care se găsește. E sfidătoare, disprețuitoare, extravagantă, drogată și alcoolică de la 15 ani. Doar ca mai este într-un fel: lucidă; mai lucidă decât oricare dintre cele 500 de persoane al căror număr de telefon îl are, dar pe care nu le sună niciodată. De fapt realizează în ce mocirlă trăiește, este conștientă de superficialitatea celor din jur, pe care vrând-nevrând o adoptă la rândul ei, dar continuă să traiăscă în același mod. Asta până când întâlnește dragostea. Trăiește cu Andrea, corespondentul ei masculin, 6 luni de fericire. Fără droguri, fără alcool, fără cluburile obișnuite. Doar ei doi, departe de lumea dezlănțuita a Parisului, până când Hell se sperie banalitatea care ar putea deveni relația lor, nu are încredere în iubirea dintre ei și cade din nou pradă viciului. Iar Andrea o urmează, pentru a-i fi aproape. Până când relația atinge limita de jos a degradării și se despart.

Optiuni vizualizare

Biografie Lolita Pille 

+3 3voturi

Lolita Pille

Lolita Pille s-a nascut la data de 27 august 1982 in , Franta.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Lolita Pille

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele