Piese de Ludmila Razumovskaya

Dragă Elena Sergheevna
Este ziua Elenei Sergheevna, o femeie nu foarte tânără, cumsecade, singură. Patru elevi de-ai ei i-au pregătit o surpriză și au venit să îi ureze ”la mulți ani”, dar orgoliul lor și cruzimea tinereții îi transformă în ucigași.
În Piaţa Vladimir
O poveste dulce-amara despre rostul omului simplu intr-o lume macinata de interese si ifose. O poveste despre cei multi si mai totdeauna singuri. Se deapana amintiri, se fac confesiuni, se povestesc mici intamplari din prezentul imediat si nu tocmai fericit, se visează putin si, ca-n viata, se destrama multe sperante.O poveste despre cei fara nume, adică despre mine, despre tine, despre el, despre… noi, jucata si comic, si trist.
Șantaj
Bacalaureatul este un examen greu pentru care trebuie să înveți mult și există chiar pericolul să îl pici! În scopul de a schimba lucrările de la bacalaureat cu unele deja făcute de acasă, un grup de liceeni încearcă să o șantajeze pe diriginta lor. Dar aceasta e o persoană mai puternică și mai curajoasă decât credeau ei și rezistă încercărilor lor de șantaj.

Optiuni vizualizare

Biografie Ludmila Razumovskaya 

+1 1vot

Ludmila Razumovskaya

Ludmila Razumovskaya s-a nascut la data de 1946 in Riga, Letonia.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Ludmila Razumovskaya

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele