Piese de Lyle Victor Albert

A fi sau ce va fi...
O parodie de excepţie care pleacă de la o premisă interesantă. Piesa propune ipoteza că Hamlet, celebrul personaj al lui Shakespeare, ca şi personajele multor altor piese sunt nevoite să le părăsească, ajungând pe un alt tărâm.
Ba Ha Ha
Un arhitect își dorește cu disperare să-i fie construit proiectul Bauhaus. El convinge o femeie casnică, nesiguranță, care scrie poezii, că odată construită acestă casă, îi va aduce inspirația care îi lipsește în scrierea poeziilor sale.
Tăiat! (Cut!)
Într-o cameră de așteptare aflată în ceruri se întâlnesc personaje decupate din piese de teatru binecunoscute și poartă conversații interesante.
Jumpin' Jack
The love child of Mick Jagger and a maths prodigy - Jack is abandoned by his mother in rural alberta. He grows up with a keen interest in rock and roll - especially The Rolling Stones. One day whilst watching a Stones video he notices his mother in the background. This sets him on a quest to find her and his father.
Objects In The Mirror
Vic packs up all his belongings and heads for Vancouver and a new life.
Scraping The Surface
Un monolog autobiografic în care autorul împărtășește experiența sa de adolescent cu paralizie cerebrală pentru care simplul act de a se bărbieri este o provocare care îl va face să-și evalueze abilitățile.
The Prairie Church of Buster of Galloway
Asupra lui Mac se planează suspiciunea de fraudă comisă în activitatea sa de depozitare a grânelor, moment în care iese la iveală pactul pe care el îl încheiase cu Buster Galloway.
Waves
Peg și Patrick dețin în proprietate un club de fitness și par a avea tot ce își doresc până când ceva se schimbă.
Wheelie
Mitch este un atlet în scaun cu rotile și se descurcă cu această stare de fapt. Dar sunt lucruri care îl frământă printre care și acela că ceilalți nu cred că el este capabil.
White on White
În anii 1930, J.J. Maloney încearcă să introducă Klu Klux Klan-ul în Roseburn, dar locuitorii orașului sunt înțelepți și se opun acestui lucru.

Optiuni vizualizare

Biografie Lyle Victor Albert 

+2 2voturi

Lyle Victor Albert

Lyle Victor Albert s-a nascut la data de 1960 in Bonnyville Alberta, Canada.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Lyle Victor Albert

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele