Piese de Manolescu Maria

Ca pe tine ănsuți Fragment disponibil online
Mai este utilă speranța pentru cei care cred că nu mai au nimic de pierdut? Un anticuplu de homeleşi, propovăduind neiubirea, neimplicarea şi moartea în singurătate anonimă, întâlnesc în miezul iernii un tânăr care vrea să se sinucidă din cauză că nu-şi mai poate iubi aleasa inimii. Întâlnirea îi rezolvă tânărului, pe moment, frustrările sexuale, şi le aduce celor doi, involuntar, speranţa.
Ca pe tine însuți
Piesă dedicată oamenilor străzii, petrecută într-o iarnă ca de poveste, parcă pentru a accentua o poveste tristă de dragoste derulată pe fondul luptei pentru existență, într-o lume în care singura soluţie pentru supravieţuire este renunţarea la orice sentiment.
Cluboscop
Între 2 pastile
Pornind de la experienţa creatoarei Cinty Ionescu cu depresia, dar experiențele multor oameni pe care aceasta i-a intervievat, textul îmbină dramatizări ale unor poveşti adevărate cu fragmente din interviuri, cu momente filmate şi trăite în spital şi cu elemente de realitate augmentată, folosită pentru prima dată într-un spectacol de teatru din România.
Sado-Maso Blues Bar Fragment disponibil online
doi tineri - unul ajunge la închisoare, altul aspiră la statutul de curvă de lux. Sa, proaspăt sosit din Spania (a se înţelege eliberat din puşcărie unde a ajuns pentru că şi-a omorît tatăl într-un accident de maşină) şi prietenul său Ma, cu o sexualitate pluridisciplinară, fac un bar pentru sado-maso. (Oana Stoica)
With a little help from my friends Fragment disponibil online
Despre revolta și inocența unor puști care fug la mare ca să fie liberi de orice constrângere și să inventeze jocuri "periculoase", testere pentru capacitatea de risc și provocare, duse până la capăt. Despre erotica adolescenților: virginitate, homosexualitate ascunsă, frică și teribilism.

vezi toate stirile despre Manolescu Maria


Optiuni vizualizare

Biografie Manolescu Maria 

+4 10voturi

Manolescu Maria

Manolescu Maria s-a nascut la data de 1980 in Bucuresti, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Manolescu Maria

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele