Piese de Nicole Dutu

America-Ştie-Tot
O agenţie pentru dragoste virtuală unde lucrează o dispeceriță bizară, somnolentă, mereu în transă. Se oferă posibilitatea iubirilor fulgerătoare de pe Internet, un fel de dragoste comodă și confortabilă pe perioadă limitată: fără plictiseli, fără declaraţii, fără promisiuni. Agenție unde cei însetați de dragoste își dau toți banii.
Eu dau banu’ eu dau ora exactă
Despre familia unui fost revoluționar, ajuns acum politician: el, nevasta, cei 2 copii, dar si soacra lui. În scenă mai intră servitoarea casei, doctorul mamei soacre și 2 lideri ai partidului din care revoluționarul făcea parte.
Iubire confort 2
Ea este o tanara actrita dornica de afirmare prin orice mijloace, el este, aparent, iubitul inselat.
Nodul
Te vei intoarce in Galapagos
Trei oameni trăiesc şi văd viaţa diferit. Fiecare aşteaptă. Fiecare combate altfel suferinţa pe care le-o produce această aşteptare. Care dintre ei e cel mai puternic? O piesă despre competiţie, selecţie naturală şi lupta cu sine.

vezi toate stirile despre Nicole Dutu


Optiuni vizualizare

Biografie Nicole Dutu 

+1 7voturi

Nicole Dutu

Nicole Dutu s-a nascut la data de in Bucuresti, Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Nicole Dutu

Discutii:

propune tema de discutie

  • delia - pe ce data de nastere tiai nascut nicole?   
    pe ce data de nastere tiai nascut nicole?poti sa ma suni la nr de tel te rog vreau sa iti spun ceva mai important nr de tel al meu este 0723547873sau la adresa de mess dely_delya_faina de pop si mult succes in filmul tau narcisa salbatica esti cea mai buna actrita

  Aminteste-ti datele mele