Piese de Nina Tantar

Ca sa vezi
Se spune, în lume există două feluri de revoltaţi care ne atrag atenţia: cei care vor să ucidă, şi cei care vor să moară. În ultimul timp, revoltaţii care ne sperie cumplit sînt cei ce vor să ucidă şi vor să şi moară, în numele unor răspunsuri clare şi definitive – cauze sfinte le numesc ei. Un astfel de grup de bărbaţi, intoxicaţi cu ideologia unei cauze sfinte, este descoperit de o Femeie – o drogată care se tot chinuie să evadeze din lumea asta. Aşa devine CA SĂ VEZI o poveste despre întîlnirea dintre două tipuri de revoltaţi, sau două tipuri de drogaţi, sau două tipuri de fugari.
Clubul rataților
Experimentul lui Vili
Vili, patronul unui „club al rataţilor”, este şi un bun fotograf care a pus la punct un sistem de a face fotografiile “să evolueze” în conformitate cu înaintarea în vârstă a subiecţilor dar nimeni nu vrea să vadă cum va arăta la 50 de ani. El o seduce pe Gina cu fotografiile sale şi o invită la Clubul rataţilor, dar pozele văzute pe calculator nu sunt bune pentru Gina pentru că lipseşte din ele Lucian care o însoţeşte tot timpul, deşi a murit. O poveste secundară o prezintă pe Felicia care s-a îndrăgostit de un infirm găsit la rubrica de matrimoniale.
Imiscibil sau Bătrânul și marea răfuială
În ochii cui te uiţi
LIVE sau În căutarea unui loc de ghemuit
Teatrul va sări în aer ! – spune un spectator care împiedică începerea unui spectacol. Urmează o seară live, în care sunt priviţi şi ascultaţi nu doar actorii, ci şi spectatorii, mai precis trei dintre ei. De ce tocmai ei? Pentru că au nevoie de ajutor.
Putregaiul
Sonata
Ubu si Milena
Un foc
Ziua când au venit americanii
O zi din viaţa familiei STAVILĂ. Ziua în care George W. Bush soseşte în Bucureşti. Discursul oficial spune că este o zi istorică. Pentru comunitatea anonimă a celor mulţi, din care face parte şi familia STAVILĂ, ziua are istoria/povestea ei particulară. Povestea unui conflict conjugal sîngeros, cu rădăcini prin alte şi vechi zile istorice. Un conflict în care evenimentele, culmea!, scapă de sub controlul lui George W. Bush …

vezi toate stirile despre Nina Tantar


Optiuni vizualizare

Biografie Nina Tantar 

+1 11voturi

Nina Tantar

Nina Tantar s-a nascut la data de in , Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Nina Tantar

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele