Piese de Patrick Marber

After Miss Julie
Closer
Întâlnirea accidentală dintre o stripteuză și un jurnalist se transformă într-o căsnicie care explodează un an mai târziu când, la o expoziție, intră în scenă a doua femeie. Când partenerii înșelați ai celor doi află adevărul (dintr-un impuls al „împricinaților” de a nu minți care nu are nici o legătură cu morala), lucrurile se complică. INTIM de Patrick Marber este o poveste despre atracție și respingere, despre oameni care încearcă să se împlinească în interiorul cuplului și care se împiedică de propria lor senzualitate, despre relații – comunicare – interdependență – separare, o poveste spusă cu umor și detașare.
Dealer's Choice
Acțiunea se petrece într-un restaurant londonez, al cărui proprietar este Stephen, la mijlocul anilor 1990, și are în centru o partidă de poker.
Don Juan in Soho
Don Juan in Soho este o adaptare după Moliere, acţiunea petrecîndu-se în Londra zilelor noastre. Este o repovestire modernă a mitului cuceritorului Don Juan. Între comic şi cutremurător se inserează libertatea de a nu mai respecta nici o valoare umană, iar atunci cînd personajele perorează despre adevăr, morală, religie, totul este superficial, fad, ipocrit.
Howard Katz
The Musicians

Optiuni vizualizare

Biografie Patrick Marber 

+1 1vot

Patrick Marber

Patrick Marber s-a nascut la data de 19 septembrie 1964 in , Marea Britanie.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Patrick Marber

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele