Piese de Petr Zelenka

Job Interviews
Vera e directoarea celei mai competitive, mai solicitate agenţii de casting din Cehia. O agenţie înfiinţată chiar de ea cu ani în urmă şi care, în condiţiile globalizării, a fuzionat cu o agenţie la fel de mare de la Londra. Agenţia de casting condusă de Vera are un impresionant portofoliu de talente confirmate ori doar în aşteptare, reprezintă, negociază contracte, controlează destinele unui impresionant număr de vedete. Vedete mai mult sau mai puţin reale. Unele dintre ele confecţionate chiar de Vera.
Povestea unei nebunii obişnuite (Příběhy obyčejného šílenství)
Quelle est la frontière entre folie et raison, dans un monde où les relations humaines sont complexes ? Une question posée par Petr Zelenka dans sa peinture iconoclaste de personnages perdus, mais pour qui il conserve la tendresse du créateur. Pour y répondre, une belle liste d’objets anodins et disparates peut aider… à vivre.
Purificare
Piesa analizează societatea contemporană, în care mass-media substituie ideea de Dumnezeu, iar televiziunea schimbă destine. Sunt prezentate mecanismele prin care „realitatea" fabricată din spatele camerei ia locul realităţii. Este vorba despre o emisiune în care tot felul de oameni se spovedesc și în care duhovnicul e substituit de publicul din platou. Aici vine un bărbat și își povestește fapta și, în mod bizar, violul este primit cu aplauze.

Optiuni vizualizare

Biografie Petr Zelenka 

+1 1vot

Petr Zelenka

Petr Zelenka s-a nascut la data de 21 august 1967 in Praga, Cehia.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Petr Zelenka

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele