Piese de Popa Cornel George

Regii meduzelor
Ţigara
Viata mea sexuala
”Femeia din „Viaţa mea sexuală” este femeia din apartamentul de alături. Locuim pe aceeaşi scară cu ea şi nu o cunoaştem. O vedem zilnic şi nu ne spune nimic. O femeie oarecare şi atâta tot. Dorina trăieşte la rândul ei printre nişte oameni care, la rândul lor, trăiesc într-o ţară numită România, care ţară, la rândul ei, se află pe un anumit palier al istoriei, iar istoria, după cum bine se ştie, este capricioasă, rapace şi inventivă. Iar ca să pun capac la toate, vă voi spune doar că sfânta mea second-hand lucrează într-un sex shop.” – Cornel George Popa

vezi toate stirile despre Popa Cornel George


Optiuni vizualizare

Biografie Popa Cornel George 

+8 8voturi

Popa Cornel George

Popa Cornel George s-a nascut la data de 6 iulie 1957 in Popricani- Iasi, Romania.

Născut în 1957, Cornel George Popa a absolvit Facultatea de Constructii (Iaşi, 1986) şi Academia de Teatru şi Film, secţia Regie Film (Bucureşti, 1997). A lucrat peste 10 ani în presa scrisă (Opinia Studenţească, Timpul, Zig-Zag etc.), apoi a colaborat cu mai multe posturi TV, obţinînd cîteva premii de televiziune.

A publicat: Cincizeci şi şase de blitzuri şi alte chestii – Editura Institutul European, 1993 (premiul „Liviu Rebreanu” pentru proză); Dobitocul de ţînţar – Editura Cartea Românească, 1996; Nesimţitul – Editura Maşina de Scris, 1997; Bărbatul ca produs. Cum pot fi cucerite femeile – Editura Fundaţiei Pro, 2005; Viaţa mea sexuală – Editura Unitext, 2005; Mîinile pe care de atîta timp – Editura Liternet, 2006.

A mai scris scenarii de film, seriale şi piese de teatru (Viaţa mea sexuală a obţinut premiul UNITER 2004 pentru cea mai bună piesă românească a anului).


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Popa Cornel George

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele