Piese de Radu Iacoban

After Hours - 9G
Povestea a doi bărbați care stau de vorbă, târziu în noapte, într-un bar...
Box FM
Discursul-delir al unui DJ foarte nocturn de radio, cu ascultători care tind să fie înrudiţi şi cu o mare vervă în a-i pune pînă şi pe aceştia la punct.
Carphatian Garden
Prezentatori de stiri, parcagii, preoti, staruri de filme XXX, moguli de presa, politicieni, se vor succeda in fata spectatorului, provocandu-i umorul si inteligenta. Comedie pura, ironie si mult, mult farmec.
Casa cu pisici
Printre pisicile împăiate care îşi continuă existenţa artificială, trei femei încearcă să înveţe lecţia viului din spatele pereţilor care le strâng asemenea zăbrelelor unor cuşti. Elena a visat la o viaţă spectaculoasă, în luminile rampei, plutind în paşi de dans pe scenele lumii. A trăit, însă, din datorie, alături de o mamă nefericită la rândul său. Alexa este copilul crescut de mamă şi bunică; singura care încearcă să rupă cercul strâmt al neîmplinirilor, înfruntând cu forţă şi curaj vina de a-şi iubi mama în egală măsură în care o urăşte. În echilibrul acestui univers cu trei dimensiuni, claustrant şi straniu, există şi un martor - Mara, femeia al cărei suflet bun nu duce lipsă de propriile cicatrici.
Emancipare
Despre adolescenţă, cu farmecul şi pericolele sale.
În parc
O bancă goală în parc. Patru cupluri. Unele celebre, altele mai puțin. Patru scene. Patru întâlniri.
Politik.on
Despre partea nevăzută a unei curse electorale. Despre cei care stau în spatele candidatului imaculat pe care suntem îndemnaţi să punem ştampila. O echipă de elită, feroce şi foarte corporate-like îl cosmetizează cu talentul unui make-up artist pe omul politic abia aruncat în lupta pentru putere. Trei antrenori de minciună, maeştri în manipulare, îl transformă pe banalul profesor de istorie Emil Pop într-un animal politic pur-sânge care să merite pariul alegătorilor. - Alina Epingeac
Procesul caprei cu un ied
Clasicizatul text este adapta, acţiunea fiind plasată într-un spital de alienaţi mintal, în care un doctor încearcă să trateze pacienţii cu şocuri electrice şi drama-terapie, limitele se lărgesc mult, iar posibilităţile de joacă în cadrul poveştii se multiplică exponenţial. Asistăm, aşadar, la o dezbatere între avocaţii apărării şi acuzării în procesul intentat de fratele geamăn al lupului ucis caprei îndurerate.

Optiuni vizualizare

Biografie Radu Iacoban 

0 0voturi

Radu Iacoban

Radu Iacoban s-a nascut la data de 26 septembrie 1982 in , Romania.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Radu Iacoban

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele