Piese de Steven Pressfield

Above the Law
A former Special Operations Vietnam vet works as a Chicago cop, and uncovers C.I.A. wrongdoing.
Freejack
Alex Furlon, un pilot de curse, are un grav accident in urma caruia se rastoarna la peste 250 km/ora. Dar in loc sa moara, e proiectat instantaneu in anul 2009. Ingrozit si dezorientat, se trezeste alergand pe strazi urmarit de o banda de indivizi ale caror intentii nu lasau loc dubiilor. Singura speranta a lui Alex e sa o gaseasca pe Julie, prietena lui, care sa-l ajute sa se dumireasca si sa supravietuiasca...
Copacul lui Joshua (Joshua Tree)
Wellman Santee este un fost campion de Formula 1 condamnat pentru o crima pe care nu a comis-o. Fostul pilot de Formula 1 nu accepta aceasta situatie si evadeaza din inchisoare pentru a-si face singur dreptate. Wellman ia ostatic o femeie, fara sa stie ca ea este politista si incearca sa-i intinda o capcana detectivului corupt care l-a trimis in inchisoare. Prieteni vechi il ajuta pe fostul pilot sa faca lumina in propriul lui caz si sa se lupte cu cei care ar fi trebuit sa-i faca dreptate.
Kong: Skull Island
Skull Island este casa plină de mister a unei gorile de proporţii gigantice.
Separate Lives
The ex-cop Tom Beckwith has just quit his police job in order to study psychology. But his professor, Lauren Porter, is more interested in his criminology abilities than in his progress in psychology. Because of traumatic circumstances during her childhood she is suffering from Multiple Personality Disorder, and it looks like her other ego has just killed somebody. So Tom Beckwith tries to help her by observing her, combining his professional abilities as an ex-cop and his recently gained knowledge of psychology.
The Legend of Bagger Vance
Savannah-Georgia, anii ‘20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ, care, din cauza razboiului, a pierdut sansa de a se afirma. Filmul rememoreaza drumul parcurs de acesta de la glorie la prabusire, dezvaluind totodata si eforturile jucatorului de a-si recastiga faima pierduta, cu ajutorul misteriosului Bagger Vance.

Optiuni vizualizare

Biografie Steven Pressfield 

0 0voturi

Steven Pressfield

Steven Pressfield s-a nascut la data de septembrie 1943 in , SUA.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Steven Pressfield

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele