Piese de Werner Trieschmann

All I Really Need to Know I Learned by Being in a Bad Play
When a crowded elevator becomes stuck, one of the passengers, a playwriting instructor, thinks that everybody is in fact trapped in a cliched play by an inexperienced playwright. After all, the elevator does contain a quick-tempered Biker, a spaced-out New Age Woman, and an agitated Pregnant Woman. But when the Instructor goes searching for the playwright, the elevator expands to include even more stereotypes including over-eager cheerleaders, a Goth Kid who writes bad poetry and, of course, a clown. Will the Instructor find the playwright before the cliches become out of control?
Dog Star
Skip, prietenul unei tinere, se transfărmă într-un câine rău și singurul care poate fi de ajutor în această situație e un dresor pentru câini înarmat.
Failing the Improv
Un scenarist TV ratat se întoarce în orășelul natal să predea arta improvizației la Delta Arts Center. In his first Prima sa ora este stânjenitoare, iar profesorul primește câteva lecții de viață de la doi studenți neobișnuiți.
Killers
Un grup de mame se reunește pentru a stabili derularea unei campanii impotriva violenței de la televiziune.
Nothing Says I Love You Like Bad Poetry
Băiatul iubește Fata. Băiatul îi spune fetei că o iubește. Fata îl respinge in mod repetat și ar fi mulțumită doar dacă băiatul i-ar scrie o poezie. Cu un pic de ajutor din partea unui fotbalist și a unei creaturi cu trei capete, înfricoșătoare dar prietenoase, Băiatul ajunge la un concurs local de poezie. Va scrie el poezia care să-i dovedească fetei dragostea sau va fi din nou respins? O comedie care arată de ce bomboanele și florile nu pot concura cu poezia proastă.
Paper or Plastic?
Sarah, o adolescentă, își ia prima slujbă la Puritan Foods, băcănia locală. Dar ea nu e pregătită pentru Carl, care refuză să aibă grijă de clienții indisciplinați pentru că e ocupat ca, în august, sa decoreze de Crăciun. Iar ea nu poate face clienților care mai de care mai ciudați, nici colegilor ei de muncă. Tot ce vrea sarah este să răspundă celei mai simple întrebări din lume: hârtie sau plastic?
The Absolute Most Cliched Elevator Play in the History of the Entire Universe
The Cell Phone Rings for Thee
Is death really a good enough reason to stop talking on your cell phone?
The Clawfoot and Hot Tub Interviews
Something strange is happening in the calm suburb of Pleasant Acres. Olivia, a bit of a recluse, is trying to sell her clawfoot bathtub, but only men are making offers -- and not for buying the bathtub. From an aggressive handyman to a strung-out heavy metal drummer, this parade of randy strangers sends Olivia into the arms of level-headed Scott. But when things don't work out, and Scott tries selling his hot tub, only women are making offers -- and not for buying the hot tub...
You Have to Serve Somebody
Denny, Hector și Cassandra sunt chelneri și au ambiții dincolo de restaurantele în care lucrează. Ei trebuie să facă față unor clienți dificili. Uneori, Visele și speranțele chelnerilor și clienților sunt opuse și apar încurcături ilare și dureroase.

Optiuni vizualizare

Biografie Werner Trieschmann 

0 0voturi

Werner Trieschmann

Werner Trieschmann s-a nascut la data de in , SUA.


Cronici ale spectacolelor dupa texte de Werner Trieschmann

Discutii:

propune tema de discutie

  Aminteste-ti datele mele