Animator evenimente copii

Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Caut actori si actrițe pentru un spectacol independent

Caut actori/actrițe (cu reședința în București) pentru un nou spectacol independent în cadrul proiectului AVA (Asumare Vulnerabilitate Adevăr). Voi regiza și coordona spectacolul bazându-mă exclusiv pe lucrul psiho-emoțional cu actorii, motiv pentru care vreau să vină de la actori propunerile de rol/text. La fel cum am procedat la spectacolul „Alcool în sânge” pe care l-am finalizat recent, vreau să pornesc proiectul de la un actor care arde să experimenteze până-n pânzele albe asumarea unui rol, dispus să trăiască în viața de zi cu zi în rol timp de minim o săptămână, timp în care să experimenteze pe sine însuși, să-și forțeze limitele, să riște totul până la punctul în care obiectivele sale reale, conceptele sale reale de viață, problemele sale reale, mijoacele sale de expresie reale devin identice cu cele ale rolului/personajului.

Animatori copii si actori/actrite

Daca esti vesel, energic, iti plac copiii si iti doresti un program flexibil,, dar castiguri bune, hai in echipa noastra!

Echipa pentru film documentar - UPDATE

Cautam echipa regizor-scenarist-imagine-sunet pentru realizarea unui documentar prin care sa se marcheze cei 200 de ani de la pierderea Basarabiei.
Nu e nevoie de actori. Preferam echipa gata formata. Se doreste lucru benevol cu suportarea de noi a costurilor aditionale. Viitoarele venituri vor reveni echipei.

Ateliere pentru copii

Caut doritori pentru atelier de creatie pentru copii (pictura, modelare, decupaje, etc).

Pagina 3 din 5

stiri recenteArhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele