Caut voce feminina

Caut voce feminina pentru un proiect de muzica House.

Cursuri de actorie

Asociatia Let's Act organizeaza cursuri de actorie.

Audițiile pentru „Alcool în sânge” continuă

Audițiile pentru rolul „Ioana” din spectacolul „Alcool în sânge” continuă. Este vorba despre o înlocuire, dar rolul nu va fi refăcut în funcție de ce făcea fosta actriță, ci creat de la zero.

Actriță pentru spectacolul „Alcool în sânge”, regia Adrian Țofei

Caut actriță (cu reședința in București) de cel puțin 24 de ani pentru rolul Ioana din spectacolul independent „Alcool în sânge”.

Actor pentru spectacolul independent „Colecționarul”

Casting - actor de 20-30 ani cu reședința în București pentru completarea distribuției spectacolului independent „Colecționarul”, dramatizare după romanul lui John Fowles, regia Adrian Țofei.
Rolul este al unui tip care sechestrează o artistă pentru a o face să se îndrăgostească de el. Este vorba despre a doua etapă de casting din cadrul proiectului AVA (asumare, vulnerabilitatea, adevăr); detalii despre prima etapă și despre celelalte două spectacole realizate în cadrul proiectului găsiți aici: http://adriantofei.wordpress.com/ .
Vă rog să trimiteți C.V. (studii, experiență, date de contact) și link Facebook (sau două poze dacă nu aveți cont Fb cu poze) pe adresa de mail adriantofei@yahoo.com până pe 6 iunie 2012.

Pagina 5 din 20

stiri recenteArhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele