Animator evenimente copii

Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Caut actori si actrițe pentru un spectacol independent

Caut actori/actrițe (cu reședința în București) pentru un nou spectacol independent în cadrul proiectului AVA (Asumare Vulnerabilitate Adevăr). Voi regiza și coordona spectacolul bazându-mă exclusiv pe lucrul psiho-emoțional cu actorii, motiv pentru care vreau să vină de la actori propunerile de rol/text. La fel cum am procedat la spectacolul „Alcool în sânge” pe care l-am finalizat recent, vreau să pornesc proiectul de la un actor care arde să experimenteze până-n pânzele albe asumarea unui rol, dispus să trăiască în viața de zi cu zi în rol timp de minim o săptămână, timp în care să experimenteze pe sine însuși, să-și forțeze limitele, să riște totul până la punctul în care obiectivele sale reale, conceptele sale reale de viață, problemele sale reale, mijoacele sale de expresie reale devin identice cu cele ale rolului/personajului.

Audiție la Teatrul Național din București

Teatrul Naţional Bucureşti organizează o audiţie adresată actorilor profesionişti pentru completarea distribuţiei la spectacolul "Două loturi" de I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Dabija.

Audiţia va avea loc miercuri, 18 aprilie, începând cu ora 10.00, la Sala Atelier a TNB. Candidaţii trebuie să aibă vârsta până în 30 de ani şi să prezinte un fragment din povestirea "Două loturi" de maxim 3 minute. Sunt acceptate şi momentele cu partener.

Se cauta doua actrite pentru un proiect independent

Se cauta 2 actrite cu varsta cuprinsa intre 25- 30 ani , pentru un proiect de teatru independent.

Casting actori - personaje 17-18 ani- film Austria

Casting actor si actrita - 18-25 ani

Pagina 6 din 20

stiri recenteArhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele