Ali Imran, condamnat definitiv la sase ani inchisoare pentru uciderea lui Cristian Nemescu

publicat:
08.12.09
in sectiunea:
trimite si altora
Ali Imran, condamnat definitiv la sase ani inchisoare pentru uciderea lui Cristian Nemescu
Cetateanul britanic Ali Imran a fost condamnat definitiv la sase ani inchisoare pentru uciderea într-un accident rutier a trei tineri, printre care şi regizorul Cristian Nemescu si sunetistul Andrei Toncu.

Ali Imran s-a predat, luni seara, la Sectia 10 Politie. Ali Imran va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Totodata, instanta a dispus ca britanicul Ali Imran sa plateasca daune mai mari cu 30.000 de lei şi, respectiv, 20.000 de lei familiilor taximetristului şi a sunetistului Andrei Toncu.
Aceste sume se adaugă la cele dispuse de instanţa inferioară, de 28.000 de lei daune morale părţilor civile din dosar şi câte jumătate de milion de lei daune morale către rudele victimelor, respectiv Elena Violeta Raţuş, Ştefan Corneliu Arustei, Erica şi Octavian Nemescu, Horia Toncu şi Elena Traian.

Conform deciziei Tribunalului Bucuresti, si firma de asigurari va contribui la plata despagubirilor.

In urma cu patru ani, in noaptea de 25 spre 26 august 2006, un autoturism Porsche Cayenne, condus de Ali Imran, a trecut pe culoarea rosie a semaforului, lovind in plin taxiul in care se aflau regizorul Cristian Nemescu (27 ani), inginerul de sunet Andrei Toncu (28 de ani), si taximetristul Dumitru Arustei (24 de ani).Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+2 2voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele