Bursa de texte 2008: PREMII

publicat:
27.10.08
in sectiunea:
trimite si altora
Bursa de texte 2008: PREMII
Duminica 26 octombrie s-au anuntat castigatorii competitiei Bursa de Texte 2008 organizata la Tîrgu-Mureş de Teatrul Ariel împreună cu Fundaţia DRAMAFEST şi UNITER în parteneriat cu E-ON.

Juriul alcatuit din Sorin Crişan (critic şi teoretician de teatru profesor al UAT – Tg. Mureş) Alina Nelega (dramaturg) Teodor Cristian Popescu (regizor) Diana Popdan (ziaristă radio) Iulia Popovici (critic de teatru) a hotarat:

Premiul DRAMAFEST - E-ON in valoare de 10.000 de lei nu se acorda. Astfel conform regulamentului suma va fi impartita intre autorii pieselor selectate.

Premiul pentru piesa cu cel mai important potential radiofonic in valoare de 2000 de lei se acorda piesei "Bye-bye America" de Carmen Dominte urmand ca aceasta piesa sa stea la baza unui spectacol radiofonic produs de Radio Targu-Mures.

Premiul oferit de Radio Cluj pentru piesa cu cel mai important potential radiofonic a fost acordat textului scris de Mihaela Iancu "Pe maine". Monologul "Pe maine" va sta la baza unui spectacol radiofonic realizat la Radio Cluj.
Autor: Echipa rcp

Sursa:

Voteaza:
+3 9voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele