Câştigătorii Galei Tânărului Actor HOP 2012

publicat:
02.09.12
in sectiunea:
trimite si altora
Ediţia din 2012 a Galei Tânărului Actor HOP s-a încheiat în seara zilei de 1 septembrie. Juriul final a fost format din Radu Afrim (regizor), Radu Macrinici (dramaturg), Florin Fieroiu (coregraf), Marius Rizea (actor), Virginia Mirea (actriţă).


Premiile Galei Tanarului Actor Hop 2012

Premiul ŞTEFAN IORDACHE, marele premiu al Galei Tânărului Actor HOP, a fost acordat actriţei Sabina Iaschevici, pentru rolul din spectacolul "Ce zile frumoase!", prezentat în secțiunea grup.

Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, a fost acordat actriţei Loredana Cosovanu, care a interpretat un monolog din piesa "Crize", de Mihai Ignat.

Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, a fost acordat actorului Andrei Chiran, care a interpretat un monolog din "Equus", de Peter Shaffer.

Premiul pentru cel mai bun spectacol, a fost acordat spectacolului "10", spectacol scris și regizat de actori, distributia: Agnes Abraham, Julia Albert, Krisztina Biro, Noemi Daroczi, Eva Imre, Csaba Marosan, Bence Molnar, Rita Sigmond, Emese Simo, Zsolt Vatany.

Premiul SICĂ ALEXANDRESCU (începând cu a V-a ediţie), premiul special al juriului, s-a acordat actriţei Simona Arsu și actorului Alexandru Nagy.Premii acordate in cadrul Galei Tanarului Actor Hop 2011


PREMIUL YORIK, oferit de către revista Yorik s-a acordat actriţei Andreea C. Hristu care a interpretat, în secţiunea individual, un monolog din "Magazinul cu fleacuri", de Botos Balint si Andreea Chindriș, iar în secțiunea grup, spectacolul "Ai uitat să stingi lumina", spectacol de teatru-dans de Elena Anghel.

PREMIUL TIMICĂ, oferit de Asociaţia MASTER CLASS s-a acordat actriţei Fulvia Folosea, care a interpretat un monolog din "Concert de binefacere", de Eric Bogosian.Publicul a decis:

Premiul publicului pentru Cea mai bună actriţă: Claudia Chiras, care a prezentat un monolog din "Sinuciderea Ancăi", după Adrian Sandu.

Premiul publicului pentru Cel mai bun actor: Alin Stanciu, care a prezentat un monolog din "Omul care ascultă muzică la căști pe trotuar", după "Paparazzi" de Matei Vișniec.

Premiul publicului pentru Cel mai bun spectacol: 10 , cu: Agnes Abraham, Julia Albert, Krisztina Biro, Noemi Daroczi, Eva Imre, Csaba Marosan, Bence Molnar, Rita Sigmond, Emese Simo, Zsolt Vatany.Autor: Redactia

Voteaza:
+13 19voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele