Ce-i de văzut in FNT 2011, ne spune Claudia Ieremia

publicat:
19.10.11
in sectiunea:
trimite si altora
Ce-i de văzut in FNT 2011, ne spune Claudia Ieremia
Actrița Claudia Ieremia ne recomanda sa vedem anul acesta in FNT „Despre iubire la om”, după A. P. Cehov, în regia lui Dabija de la Teatrul din Brașov și „Mountainbikers” al lui Radu Nica de la Teatrul German din Timișoara.

"Sunt foarte curioasă să văd montarea lui Purcărete cu „D’ale Carnavalului” de la Sibiu și "Îngropaţi-mă pe după plintă" în regia lui Yuri Kordosnski", spune Claudia.

Si, nu in ultimul rand, Claudia isi doreste sa vada "Trei Surori", in regia lui Andrei Serban, cu atât mai mult cu cât a jucat recent rolul Irinei, în montarea Adei Lupu la Timișoara.
dd: Bună, Claudia!

CI: Bună!

dd: Vreau să ne spui câteva vorbe despre FNT 2011...

CI: Shoot!

dd: Dar înainte de asta spune-ne ce mai faci, în ce joci...

CI: Deocamdată mă bucur de o mică pauză după premiera recentă cu „O scrisoare pierdută”, în regia Ada Lupu, aici la Timișoara. Mă bucur mult de rol (Zoe n.n.) și sunt mulțumită de cum a ieșit, acum îmi reîncarc bateriile pentru proiectele care urmează...

dd: Revenind la selecția FNT 2011... Cum ți se pare selecția majoritar locală de anul acesta?

CI: Salutară. Până la urmă, vorbim de Festivalul Național de Teatru. E la fel de adevărat că acest Festival era/este și o bună ocazie de a vedea spectacole din afară ca invitați. Cu alte ocazii nu prea vin la noi.

dd: Ar merge un FIT 2012?

CI: Eventual...

dd: Ce te interesează să vezi din FNT 2011? Ce ne recomanzi?

CI: Din spectacolele invitate din afară aș vrea să văd "Trei Surori" al lui Andrei Șerban de la Teatrul Național din Budapesta, cu atât mai mult cu cât am jucat recent rolul Irinei, în montarea Adei Lupu la Timișoara...

Sunt foarte curioasă să văd montarea lui Purcărete cu „D’ale Carnavalului” de la Sibiu și "Îngropaţi-mă pe după plintă" în regia lui Yuri Kordosnski.

Ca recomandări, aș zice „Despre iubire la om”, după A. P. Cehov, în regia lui Dabija de la Teatrul din Brașov și „Mountainbikers” al lui Radu Nica de la Teatrul German din Timișoara.

dd: Mulțumesc și baftă!Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+6 6voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele