Concurs international de filme despre incalzirea globala

publicat:
27.08.08
in sectiunea:
trimite si altora
Concurs international de filme despre incalzirea globala
Banca Mondiala a anuntat lansarea unei competitii de documentare la nivel global care va evidentia aspectele sociale ale schimbarilor climatice experimentate sau observate de producatorii de film informeaza agentia de presa Xinhua.

"Este necesar ca schimbarile climatice sa fie privite ca pe o problema a justitiei sociale de pe glob. Drepturile interesele si nevoile celor afectati de incalzirea globala trebuie sa fie bine cunoscute de toata lumea" a spus Caroline Kende-Robb director al Departamentului pentru dezvoltare sociala din cadrul Bancii Mondiale.

Concursul este destinat oricarui om care doreste sa se faca auzit data limita pentru inscrieri fiind 24 octombrie. Filmele trebuie sa ilustreze intr-un mod cat mai inovator consecintele schimbarilor climatice si sa se incadreze in urmatoarele categorii: conflict migratiune spatiul urban seceta politici sociale bastinasi guvernare paduri si drepturile omului.

Castigatorii vor fi alesi de un juriu si prin vot public si vor primi ca premiu o excursie la Washington DC unde vor avea oportunitatea sa ia parte la o serie de evenimente educationale organizate de catre Departamentului pentru dezvoltare sociala al Bancii Mondiale.Autor: Green Report

Sursa:Green Report

Voteaza:
+3 7voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele