Concursul „Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010”

publicat:
07.12.10
in sectiunea:
trimite si altora
Concursul „Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010”
Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta ca editia 2010 a Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 15 ianuarie 2011 (data postei).

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, insotite de un plic inchis in care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul cu datele de identificare.

Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu 2-4, sector 1, Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea „Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010”.

Inscrierea se poate face si direct la Secretariatul UNITER.

Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate (in print sau online) sau reprezentate public. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.

Juriul va anunta piesa castigatoare la sfarsitul lunii martie 2011, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER (aprilie/mai 2011), moment in care va fi inmanat si premiul.

Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+6 10voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele