Cristian Buricea Mlinarcic s-a stins din viata

publicat:
05.11.09
in sectiunea:
trimite si altora
Cristian Buricea Mlinarcic s-a stins din viata
Dramaturgul Cristian Buricea Mlinarcic s-a stins din viata ieri, 4 noiembrie, la ora 23.45, cu doar o zi inainte de lansarea, in cadrul Festivalului National de Teatru, a volumului "Piese de teatru si scenarii de film 2006-2009" si a nr. 3-2009 a Revistei ManInFest, cu suplimentul "Dramaturgia Cotidianului 2009".

Cristian Buricea Mlinarcic era, la Cluj-Napoca, alaturi de Miruna Runcan, coordonatorul unei miscari teatrale extrem de active de sustinere si dezvoltare a dramaturgiei tinere.

Astfel au luat nastere "Tabara de dramaturgie", eveniment care are loc anual, adunand laolalta tineri dramaturgi si scenaristi intr-o tabara de creatie, si concursul AcTank, un concurs care urmareste montarea pieselor create in "Tabara de dramaturgie".

Piesele si scenariile scrise in "Tabara de dramaturgie" au fost publicate in Revista ManInFest, in volumul "Piese de teatru si scenarii de film 2006-2009". (piesele sunt disponibile si online, pe RegizorCautPiesa.ro).

Condoleante familiei, celor dragi, si tinerilor dramaturgi care au pierdut, prin disparitia lui C.C. Buricea-Mlinarcic, un sprijin puternic
Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+6 6voturi

Comentarii


 • Diana - Condoleante, din tot sufletul.   
  Condoleante, din tot sufletul.
 • Daniel - Profoundly saddened. Condolences.   
  Profoundly saddened. Condolences.
 • Andreev - Din pacate putini stiu cat s-a pierdut prin disparitia   
  Din pacate putini stiu cat s-a pierdut prin disparitia acestui om generos, daruit si discret; face acat toata turma asta sfornaitoare care bantuie prin reviste si FNT-uri la un loc
 • Ieseanul - @Andreev subscriu. Condoleante familiei si celor dragi!   
  @Andreev subscriu. Condoleante familiei si celor dragi!

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele