Cristian Tabara: director al Departamentului Film din TVR

publicat:
23.09.09
in sectiunea:
trimite si altora
Cristian Tabara este, de luni, 21 septembrie 2009, noul director al Departamentului de Film din TVR, se arata pe site-ul TVR. Cristian Tabara a fost declarat admis in cadrul concursului anuntat de SRTV la inceputul lunii septembrie.

"După atâţia ani în care m-am aflat în faţa camerelor de luat vederi şi am realizat emisiuni şi proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat că a sosit momentul să dau curs unei noi provocări, în domeniul managementului de televiziune. Toţi anii petrecuţi în Pro TV au însemnat şi vor însemna enorm, iar această despărţire înseamnă păstrarea unei afecţiuni şi a unei prietenii reciproce. Funcţia pe care o voi deţine la televiziunea publică reprezintă o etapă firească în cariera mea. Pe de altă parte, filmul a reprezentat dintotdeauna una dintre marile mele pasiuni, astfel încât postul de director de achiziţii îmi oferă prilejul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate în acest domeniu", a spus Cristian Tabara, citat de Mediafax.

Numele contracandidatilor sai nu au fost facute publice.

Cristian Tabara si-a inceput cariera la Gazeta de Vest, Timişoara, unde a fost reporter, a fost apoi host la Radio Sonvest Oradea, prezentator la Pro TV Oradea, prezentator la "Ştirile Pro TV" şi realizator şi prezentator al emisiunilor "Parte de carte" şi "Te vezi la Ştirile Pro TV".Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


  • Maria - acu-i acu, sa vedem ce gusturi are Cristi Tabara...   
    acu-i acu, sa vedem ce gusturi are Cristi Tabara...

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele