David Esrig, despre participantii la Atelierul din Burghausen 2009

publicat:
11.09.09
in sectiunea:
trimite si altora
David Esrig, despre participantii la Atelierul din Burghausen 2009
In finalul interviului acordat pentru RegizorCautPiesa, l-am provocat pe David Esrig la un joc-fulger: Reporterul ii citeste lista participantilor, iar el spune, spontan si succint, ce impresie i-a facut fiecare actor participant:


Ioana Calota

Ioana are o forta emotionala foarte mare, si toata lupta mea cu Ioana a fost sa inceapa sa o stapaneasca, sa nu-i dea drumul, sa nu se desfraneze emotional.

Erszter Nagy

Foarte interesant. Ea vine dintr-un teatru maghiar din Sfantu Gheorghe care face in primul rand teatru de miscare. Se misca excelent, are o seriozitate remarcabila pentru varsta ei, e gratila si extrem de serioasa, ceea ce e o combinatie plina de farmec.

Raluca Iani

Foarte interesanta actrita. Momentele ei sunt puternice, ceea ce a facut in acest workshop a fost un mare progres in INLANTUIREA momentelor.

Emilia Bebu

Emilia Bebu e o descoperire. A fost la inceput conventionala si exterioara, dandu-mi insa impresia ca are intr-adevar talent. S-a confirmat. Pentru ca noi am insistat mult pe ideea si practica filmului interior, ea l-a capatat si a facut o demonstratie foarte interesanta.

Fatma Mohamed

Fatma este o actrita cu un corp extrem de antrenat, foarte expresiv. Foarte timida in jocul mai dur. Si ea a facut un salt... un triplu-salt.

Elena Popa

Foarte sensibila. O sensibilitate care da si forta, dar care si ingradeste pentru ca o intimideaza uneori propria-i sensibilitate. Acum in seara aceasta (n.r. la vizionarea finala) a facut un lucru foarte frumos.

Daniel Rizea

Interesant. Foarte interiorizat, gandeste mult, uneori gandeste mai mult decat este nevoie, cand e prea preocupat de propriile lui ganduri. Un actor interesant.

Sorin Miron

A, un comediant foarte nostim. Are o pofta si o capacitate de joc remarcabila.


Cristina Paun

Cristina e o fata foarte gratioasa, m-a uimit ceea ce a inceput sa dezvolte in miscare. E o aparitie foarte aparte, pentru ca in teatru vezi rar pe cineva care poate sa fie atat de delicat, atat de subtire, atat de gratil. Sper ca-si gaseste locul in teatru, deocamdata e sufleuza acolo (n.r. Teatrul Nottara, Bucuresti).

Rares Budileanu

O aparitie de asemeni interesanta, e o infatisare foarte aparte. Cand isi invinge comoditatea, e interesant.

Dumitriana Condurache

Pe Dumitriana eu am cunoscut-o mai mult in calitate de teoreticiana. A avut dificultati la inceput cu actoria, cu partea actoriceasca. Cred ca pana la urma a realizat un salt bun.

Irina Wintze

O actrita cu experienta, dar cu experienta de teatru descriptiv. A fost putin socata de lucrul nostru aici, dar pe urma s-a straduit si a facut o bucata foarte interesanta.

Kicsid Gizella

Gizella e un talent puternic. Aparte, vorbeste putin, simte mult, are fantezie si in corp si in vorbire, imaginile ei despre personajul pe care il joaca sunt foarte nostime.

Gabor Erdei

Gayo e un talent de "dimensiune", ca sa zic asa, pentru ca e foarte nostim: are o naivitate, o prospetime, o prezenta remarcabila.

Florin Vidamski

Un actor subtil. Cu mutra lui de serios, e foarte nostim in comedie.

Manuela Golescu

Manuela este o actrita cu o scoala cam conventionala de teatru, mi-a placut ca a facut un salt, si s-a debarasat de foarte multe lucruri, si a inceput sa lucreze mai simtit.

Cristian Grosu

Foarte interesant. L-am vazut intr-un spectacol al lui Andrei Serban, "Spovedanie la Tanacu". Acolo, mi-a lasat o impresie indoielnica, aici in workshop a fost foarte interesant, foarte angajat, foarte doritor, si foarte CAPABIL sa faca ceva.

Gasiti aici Lista textelor pe care au lucrat participantii.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+75 75voturi

Comentarii


  • Ieseanul - Ma bucur ca i-a placut Sorin Miron. Si mie imi place foarte   
    Ma bucur ca i-a placut Sorin Miron. Si mie imi place foarte mult actorul asta.
  • rka - yoooy, bravo Gabor!!!!   
    yoooy, bravo Gabor!!!!

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele