Dragos Bucur, al treilea actor roman selectionat la Shooting Stars

publicat:
07.12.09
in sectiunea:
trimite si altora
Dragos Bucur, al treilea actor roman selectionat la Shooting Stars
Dupa Maria Popistasu in 2007 si Anamaria Marinca in 2008, Dragos Bucur este cel de-al treilea actor roman selectionat in programul Shooting Stars din cadrul Festivalului de Film de la Berlin (11-21 februarie 2010).

"Actorul ne aminteste de cântăretul vrăjitor din Hamelin, cel cu fluier fermecat; el se dedică cu atâta intensitate interpretării, încât publicul nu are de ales si trebuie să-l urmeze. Cu enorm de multă precizie, el dă viată conflictelor interioare ale personajelor sale si efectul este fascinant", a fost motivatia juriului pentru alegerea facuta.

Shooting Stars 2010 se desfasoara in perioada 13-15 februarie in cadrul Festivalului de Film de la Berlin si este un program anual de promovare a celor mai talentati tineri actori europeni ai anului.
Tinerii actori au timp de cateva zile posibilitatea sa intre in contact cu regizori si producatori importanti, care vin la Shooting Stars ca la o "piata de tinere talente".

In prezent, Dragos Bucur filmeaza pentru "Marţi, după Crăciun", film in regia lui Radu Muntean, iar acum cateva luni a terminat filmarile pentru "The Way Back" (regia Peter Weir), unde joaca alturi de Colin Farrell si Ed Harris.
Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+4 4voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele