Gala HOP 2010, ziua 1: "forfotă si emotii"

publicat:
03.09.10
in sectiunea:
trimite si altora
Gala HOP 2010, ziua 1:
Leta Nicoleta, prezenta la Gala HOP in calitate de corespondent RegizorCautPiesa.ro, ne-a povestit, in scris, ce s-a intamplat in prima zi de Gala:

"Prima zi de la Gala Hop a fost una de forfota si de emotii, de necunoscut si neacomodare. Stiu din anii trecuti ca din a treia zi lucrurile stau altfel la nivel de atmosfera. Tinerii se mai intalnesc prin hotel, mai beau un vin, se mai baga cu capul la fund prin mare, isi zambesc si deja manaca impreuna. Toate astea influenteaza si prestatia de pe scena." (Nicoleta Popescu, corespondent rcp)


Pe 1 septembrie au evoluat, la sectiunea individual, urmatorii:

Ana-Maria Bălescu
Adina Lazăr
Ana Nicolae
Raluca Mara
Alexandru Petrila


Adina Lazar a fost cea care a atras cel mai mult atentia, spune Leta: "s-a simtit asta si in aplauze si la discutiile de dupa".
Pe de alta parte, actorul Mihai Sandu Gruia a declarat pentru rcp (vezi corespondenta Letei din ziua a doua) ca ar paria pe Ana-Maria Bălescu.

La sectiunea grup, au fost prezentate doua spectacole. Primul a fost “Omul de zapada” de Lia Bugnar, al celor de la Sibiu (Simina Contras si Ali Deac), iar cel de-al doilea a fost “Dincolo de umbre”, al celor din Iasi (Ecaterina Ciofu, Ioana Iordache, Dumitru Georgescu).Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+2 4voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele