Gala Hop 2011, ziua 2: Alexandru Petrila, preferatul publicului

publicat:
06.09.11
in sectiunea:
trimite si altora
Gala Hop s-a incheiat, s-au anuntat si castigatorii, treburi extrem de importante ne-au tinut din postat, asa ca va prezentam de-abia acum continuarea jurnalului de festival, asa cum ni l-a trimis Leta:

Roxana Gîrleanu, Ioana Zărnescu, Ștefania Dumitru, Raisa Știopoane, Ioana Zărnescu și Alexandru Petrila au performat în ziua a doua la Gala Hop.
Preferatul publicului s-a arătat Alexandru Petrila (primul băiat după 12 fete!!!). Motivele aplauzelor nu s-au rezumat însă doar la sexul concurentului, dar despre asta vom afla mai multe într-un viitor interviu pus la copt.

Am stat de vorbă cu directorul teatrului de la Galați, Vlad Vasiliu, care și-a declarat, noi zicem dezamăgirea, dumnealui spune „ciuda” pe concurenți din cauza subiectelor abordate.


Vlad Vasiliu: „Pe cei mai buni de la grup îi iau în festivalul de la Galați”

„În fiecare an căutam la Gala Hop oameni de care știam că trupa gălățeană are nevoie. De când nu mai putem face angajări pentru că am devenit bugetari și nu artișiti, mă întreb și eu dacă am venit degeaba sau pot face ceva pentru tinerii actori. În general, pe cei mai buni de la grup îi iau în festivalul de la Galați cu atât mai mult cu cât avem invitați proaspăți absolvenți și din alte țări.
Din ce am văzut până acum, mai am un spectacol de văzut (Hamlet... Eu sunt? cu Radu Horghidan și Radu Homniceanu) mi-au plăcut cei de la Cluj ( The H(eden) Garden). Pe ei i-aș lua, că tot vorbeam, în festival.”

„Am sesizat la concurenții de anul acesta două probleme.
Una și cea mai deranjantă este cea legată de dicții. Am auzit mult prea multe probleme de vorbire!
Iar cea de-a doua... copiii ăștia vor să fie maturi înainte de-a se maturiza. Parcă ar trebui mai multă viață. De ce să alegi lacrima pe care nu știi încă să o dai. Subiectele îi depășesc, nu sunt ale lor.
Eu aș face un juriu paralel cu profesorii celor care sunt admiși. Dacă se fac de râs, să se facă împreună.” (Vlad Vasiliu)Autor: Leta Popescu

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele