Gala Hop 2011, ziua 3: Bianca Ioan si Andrei Gherghe

publicat:
06.09.11
in sectiunea:
trimite si altora
In cea de-a treia zi de Hop au concurat Anca Maria Ghiţă, Bianca Ioan, Ovidiu Mihai Emil Uşvat, Alexandra Odoroagă si Andrei-George Gherghe.

Leta a stat un pic de vorba cu directorul teatrului Jean Bart din Tulcea, Alexandru Boureanu, care, intrebat pe cine dintre concurentii din ziua respectiva ar lua in trupa din Tulcea, a spus ca prefera sa vina actorii la teatru decat sa ii caute el.


Alexandru Boureanu: “Nu avem nici măcar portar, prin urmare îi aștept pe actori”

“Abolvenții de aici ar trebui să știe că nimeni nu vine după ei. Ei pot veni la Tulcea cu proiectul pentru că e o instituție foarte deschisă. Nu avem nici măcar portar, prin urmare îi aștept.

Interesant e că am lansat un proiect pentru tinerii regizorii și am trimis vestea la toate facultățile din țara…și am primit doar 5 propuneri cu toate că era un buget onorabil…undeva la 15 mii de euro.

Nu aș lua pe nimeni în trupa de la Tulcea. Spun nu pentru că dacă cineva vrea să vină în zona aia o să vină și singur. Ei trebuie să învețe să se descurce și singuri. Nu trebuie să fie trași de mânuță. Nu vreau să se înțeleagă că nu mi-au plăcut. Nu cred în actori proști. Cred în actori prost distribuiți.

Bianca Ioan a fost, după gustul meu, foarte în regulă. Ce mi-a plăcut foarte mult la ea a fost faptul că atunci când am văzut-o afară pe hol nu mi-am dat seama că e ea. Mi-a plăcut și Andrei Gherghe, dar ceea ce a făcut el ieri a fost mai mult stand up comedy.” (Alexandru Boureanu, director la Teatrul “Jean Bart” Tulcea)

Legat de angajari in teatre, directorul teatrului din Tulcea a precizat: “Nu poți să le oferi unor absolveți 4-5 milioane. E mult mai normal să se joace pe contracte așa cum se întâmplă la Tulcea.” (Alexandru Boureanu, director la Teatrul “Jean Bart” Tulcea)Autor: Leta Popescu

Voteaza:
+6 6voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele