Hunor Kelemen: "Posibila colaborare in domeniul cinematografiei cu Comunitatea Franceza Valonia-Bruxelles"

publicat:
12.02.10
in sectiunea:
trimite si altora
Hunor Kelemen:
In cadrul unei intalniri oficiale cu Fabienne Reuter, delegat al Comunitatii Franceze Valonia-Bruxelles, Ministrul Culturii Hunor Kelemen a declarat, citat de Agerpres:

"Într-un acord bilateral specific în domeniul culturii am putea introduce concret şi posibilitatea coproducţiilor cinematografice, lăsând însă la latitudinea specialiştilor stabilirea detaliilor profesionale ale unei asemenea colaborări. Am dori, de asemenea, un schimb de experienţă în privinţa protejării patrimoniului, acesta fiind un domeniu prioritar al ministerului".

Acordul de cooperare intre Guvernul Romaniei, pe de o parte, si Guvernul Comunitatii franceze din Belgia si Guvernul Valon, pe de alta parte, a fost semnat la Bucuresti, la 21 mai 1998. Acordul prevede reinnoirea din doi in doi ani a programelor de aplicare ale documentului.

Potrivit Ministrului Kelemen, proiectul acordului bilateral ar trebui sa cuprinda propuneri concrete pentru urmatorii 2-3 ani si ar trebui elaborat cat mai curand, pentru a putea fi aplicat corespunzator incepand cu 2011.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+2 2voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele