Incep inscrierile pentru "Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2009"

publicat:
18.11.09
in sectiunea:
trimite si altora
Incep inscrierile pentru
"Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2009 a Concursului de dramaturgie Cea mai bună piesă românească a anului primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 15 ianuarie 2010 (data poştei)", se arata intr-un comunicat remis de UNITER.

Inscrierea se poate face fie prin posta, la adresa: Str. George Enescu nr. 2-4, sector 1, 010305 Bucureşti, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2009”, fie direct la Secretariatul UNITER.

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, însoţite de un plic închis în care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul cu datele de identificare.


Piesele intr-un act nu sunt acceptate in concurs

Atentie! "Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate public (inclusiv spectacole-lectura, n.r.).
Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.", se arata in comunicatul UNITER.Piesa castigatoare va fi anuntata la sfarsitul lunii martie 2010

Piesa castigatoare va fi anuntata la sfarsitul lunii martie 2010. Premiul va inmanat in cadrul Galei Premiilor UNITER, ce va avea loc in aprilie 2010. Tot atunci va fi lansat si volumul cu piesa castigatoare, editat de UNITEXT.


Concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României.Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+2 2voturi

Comentarii


 • etiku - Asadar, daca am scris o piesa, o tin in sertar pana la anu?   
  Asadar, daca am scris o piesa, o tin in sertar pana la anu? Nu o dau si eu la citit la regizori, daca se ofera vreunul sa mi-o monteze, refuz, ca de, risc descalificarea din concursul Uniter. Mi se pare cam aiurea...
 • stefan caraman - Da, regulamentul e corect, in sensul ca daca il castigi ai   
  Da, regulamentul e corect, in sensul ca daca il castigi ai automat piesa montata la National (sau asa a promis Caramitru - cu o exceptie, s-a tinut pana acum de cuvant);apoi participarea la concurs nu e obligatorie - daca ti-l monteaza cineva zi mersi si uita de competitie (sau trimite alta piesa)
 • etiku - mda, eu nu sunt obisnuit sa lucrez cu delay.   
  mda, eu nu sunt obisnuit sa lucrez cu delay. dar o sa particip, asta este.
 • stefan caraman - iti urez sa iei si premiul   
  iti urez sa iei si premiul
 • etiku - eee, multumesc, multumesc. de fapt, multumesc la fel :P   
  eee, multumesc, multumesc. de fapt, multumesc la fel :P

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele