Introducere in scenaristica - un atelier cu Tudor Voican

publicat:
15.11.08
in sectiunea:
trimite si altora
Introducere in scenaristica - un atelier cu Tudor Voican
Ai idei? Invata sa le pui in valoare!

Asociatiile EuRo Cinema si Romanian Film Sector organizeaza in perioada 22 noiembrie – 6 decembrie 2008 un prim Atelier de scenaristica sustinut de Tudor Voican. Obiectivul acestui proiect este de a stimula profesionalizarea imperios necesara in acest domeniu vital pentru viitorul cinematografiei românesti.

Atelierul “Introducere in scenaristica” include trei prelegeri fiecare de cate doua ore (11 – 13) care vor avea loc in zilele de 22 noiembrie (”Structura si specificul scenariului”) 29 noiembrie (”Teme si personaje”) si 6 decembrie (”Tehnici de redactare”) in spatiul pus la dispozitie pentru acest eveniment de hotelul Residence Cerisiers (Str. Alexandru Constantinescu nr. 33 Bucuresti).

Conferentiar este Tudor Voican autorul scenariilor mai multor filme printre care “Marilena de la P7″ si “California Dreamin’ (nesfarsit)” de Cristian Nemescu premiant al Galei Gopo 2008 la categoriile “Cel mai bun scenariu” si “Tanara speranta” precum si premiant al concursului de scenarii “Jean Negulescu” (editia 2004) organizat de HBO. Tudor Voican este Master of Fine Arts Screenwriting la York University Toronto Canada asistent universitar si doctorand UNATC cu teza “Structuri narative in cinematograful american contemporan”.

Atelierul este adresat tuturor celor care doresc sa scrie scenarii cinematografice profesioniste. Numarul participantilor nu va depasi 20 de persoane pentru a creste eficienta atelierului.

Persoanele interesate sa se numere printre cursanti trebuie sa trimita o scrisoare de intentie (motivatia de a participa la atelier) si o mostra de text (un fragment de scenariu dar si alte scrieri originale fie ca este vorba de poezie proza sau dramaturgie) la adresa asociatia.eurocinema@gmail.com pana la data de 16 noiembrie. Toti cei inscrisi vor fi anuntati pana pe 19 noiembrie daca au fost acceptati printre cursanti.Autor: Comunicat de presa

Voteaza:
+3 3voturi

Comentarii


  • cristi - se mai primesc inscrieri? stiu ca a trecut termenul   
    se mai primesc inscrieri? stiu ca a trecut termenul limita, dar mi-as dori foarte tare sa merg
  • guest - pai nu prea se mai poate...   
    pai nu prea se mai poate...

stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele