John Turturro joacă pentru un român

publicat:
25.04.08
in sectiunea:
trimite si altora
John Turturro joacă pentru un român
Celebrul actor va interpreta rolul principal dintr-o piesă de Samuel Beckett pusă în scenă la New York de regizorul de origine română Andrei Belgrader.

La finalul lunii aprilie Institutul Cultural Român din New York (ICRNY) colaborează cu o instituţie cu foarte mare autoritate în lumea spectacolului newyorkez: Brooklyn Academy of Music. Pe scena ei regizorul de origine română Andrei Belgrader montează piesa “Endgame” de Samuel Beckett cu John Turturro în rolul principal. ICRNY va oferi o recepţie cu ocazia premierei. Spectacolul produs de British Academy of Music va putea fi văzut între 25 aprilie şi 18 mai.

Alături de Turturro (“Barton Fink” sau “Marele Lebowski”) din distribuţie mai fac parte Elaine Stritch cunoscută din spectacole de pe Broadway şi Max Casella (“Clanul Soprano”).

Belgrader a emigrat în America în 1978 şi s-a stabilit la New York. Este şi autorul mai multor producţii off-Broadway printre care “Aşteptându-l pe Godot” “Scapin” “Woyzeck” şi “Troilus şi Cresida”.Autor: Alexandra Olivotto

Sursa:Cotidianul.ro

Voteaza:
+1 1vot

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele