Maestrul Radu Beligan aniverseaza implinirea varstei de 91 de ani

publicat:
11.12.09
in sectiunea:
trimite si altora
Maestrul Radu Beligan aniverseaza implinirea varstei de 91 de ani
Duminica, 13 decembrie, de la ora 11.00, TNB ne invita la un spectacol aniversar: la Sala Amfiteatru se joaca "Egoistul", cu Radu Beligan in rolul principal. Astfel, marele actor serbeaza pe scena implinirea varstei de 91 de ani.

Va fi "o aniversare cu zâmbet şi aplauze, cu prieteni şi între prieteni!", se arata pe site-ul TNB.
Redam mai jos scrisoarea emotionanta adresata de TNB Maestrului Radu Beligan:


La mulţi ani Maestre!


Maestrului Radu Beligan
Societar de onoare al
Teatrului Naţional Bucureşti


Iubite Maestre,

Iată, începând de mâine, număraţi din nou cu 1. Deschideţi un nou deceniu în viaţa dumneavoastră, frumoasă şi bogată în împliniri.

Sunteţi, fără drept de apel, Seniorul teatrului românesc. Sunteţi personalitatea cea mai proeminentă a scenei noastre. Iar dreptul de a fi astfel considerat vi l-aţi câştigat în timp, an de an, rol cu rol, într-o suită mereu ascendentă şi al cărei orizont de aşteptare rămâne deschis.

V-am urmărit şi admirat, v-am aplaudat până la incandescenţa palmelor, v-am mulţumit reverenţios pentru sutele de chipuri cu care ne-aţi desfătat existenţa sau pentru momentele, pe care le-am fi dorit încă mai dese, când ne-aţi împărtăşit secrete din bogatele dumneavoastră experienţe artistice şi culturale. Vă declarăm, insă, cu toată căldura, că nu ne vom opri aici şi vă vom aştepta în anii ce vin, cu aceeaşi nerăbdare lacomă, să adăugaţi sensibilităţii noastre crâmpeie din prea-plinul sensibilităţii dumneavoastră.

Să trăiţi în sănătate, spre bucuria milioanelor de spectatori care vă admiră şi vă iubesc.

La mulţi, mulţi ani!
Autor: Echipa rcp

Voteaza:
+5 5voturi

Comentarii


stiri recente

Arhiva

sectiuni

vizualizeaza ca norisor / lista

  Aminteste-ti datele mele